Регистрация в Bet365

Всички, които обичат да залагат на баскетбол вече могат да го правят напълно легално и с най-големия букмейкър в света – bet365. Това е така, тъй като компанията получи лиценз от българската държава и може спокойно да оперира на родния пазар. Нещо повече, това дава свободен достъп до големите стартови промоции и бонуси, които bet365 предлага и за които можете да получите допълнителна информация на техния сайт – bet365.com.

Какво означава това за всички, които обичат да залагат на баскетбол? Bet365 предлага коефициенти за баскетбол от 1.91 за мачовете от НБА, Испания, Англия и Германия и от 1.86 и 1.83 за останалите първенства. Не са много букмейкърите, които предлагат толкова добри коефициенти, а със сигурност няма друг, който да предлага и възможност за залози на толкова много баскетболни събития.

Как става регистрацията? Стъпка по стъпка ще можете да видите процеса в сайта sjuesju.com регистрация в Bet365, а тук ще го засегнем с най-общи думи.

Това, което е важно да се отбележи е, че регистрацията е направена да бъде изключително лесна и всеки ще може да се справи с нея. Става като всяка нормална регистрация в световен букмейкър – намирате вдясно линка Регистрация, след което попълвате вашите данни и сте готови. Веднага след потвърждението на вашата електронна поща ще можете да получите информация за стартовия бонус, който bet365 предлага. В момента той е от 100% върху вашия пръв депозит, като максималната стойност на бонуса ви може да достигне до 100 лева. Веднага щом депозирате парите си и получите вашия бонус можете да започнете да залагате.

Специалната секция с баскетболни залози ще можете да намерите вляво, като след като кликнете на нея ще можете да залагате веднага от избора от първенства, който ще се появи пред вас.

Един от големите плюсове на bet365 е не само улеснената регистрация, добрия стартов бонус и възможностите за залози, но и коректността на фирмата. Бет365 е международна компания, която държи на своето реноме и която ще направи всичко възможно за да го запази. Точно затова и можете да разчитате на съпорт на български език, коректност и добро отношение. Наистина последното звучи странно на фона на това, че всички акаунти на български играчи бяха изтрити без предизвестие, но според слуховете това се дължи на споразумението, сключено с българската държава. Нещо, с което за съжаление сме вече свикнали.

Updated: 10/06/2016 — 06:28
Компютърни баскетболни прогнози Ако почувствате, че вие или ваши близки имат проблем със залаганията, то можете да потърсите помощ в сайтовете GamCare и Gambling Therapy